Reisverzekering

Reizen is ook een beetje dromen. Om te voorkomen dat uw droomreis vergald wordt door een of ander ongemak, kunt u een reisverzekering afsluiten. U kiest zelf de waarborgen die u nodig heeft tijdens de duur van uw verblijf.

Reisongevallenverzekering
Sri-Lanka verkennen met de tuk-tuk? Een treinreis door de Rocky Mountains van Canada? Met de bus door Argentinië? Avontuurlijk reizen is een unieke ervaring, maar helaas niet zonder gevaren. Daarom beschermt onze reisongevallenverzekering u en uw gezin tegen de zware financiële gevolgen van een reisongeval. De verzekering dekt uw kosten in geval van een overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval.

Bagageverzekering
Onze bagageverzekering komt tussen als er problemen zijn met, hoe kan het ook anders, uw bagage. Het kan gaan om verlies, diefstal, maar ook om schade aan uw bagage door een ongeval, vandalisme of natuurkrachten. In geval van laattijdige aflevering van uw bagage ontvangt u een bepaald bedrag om de eerste aankopen ter plaatse te doen.

Annulatieverzekering
Een annulatieverzekering betaalt uw reiskosten terug als u uw reis niet kan aanvatten vanwege een ziekte, een ongeval, een autodiefstal of een auto-ongeval, het overlijden van een familielid, enz.

Download hier onze checklist 'Vakantie'